chalet treebeek nl
Faillissement voor Partycentrum Chalet LOO-tv.
Back to the Sixties was afgelopen weekend het laatste evenement dat er gehouden werd. Chalet was een bekende locatie voor feesten en partijen. Chalet leverde ook buffetten en catering. Ook verenigingen uit Treebeek vonden onderdak bij Chalet, waaronder carnavalsvereniging CV Chalet.
Partycentrum chalet treebeek.
Aangezien het thema van de bruiloft en M M was, ging er ook een grote zak mee naar het park en een tros heliumballonnen in MM kleuren. Op de weg naar feestlocatie het Chalet in Treebeek, stopten we nog even bij een bloemenveld nabij de Kolenberg.
Home.
DARTS TOERNOOI IN TREEBEEK. De 1e editie van het Chalet Open is een succes geweest. Wij danken Roel en zijn vrouw Inge voor de gastvrijheid. De komende weken plannen wij de data voor 2018. Dank aan de sponsoren en de deelnemers die natuurlijk het Chalet Open bestaansrecht hebben gegeven.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Oozo.nl.
Komeetstraat 25, 6446RH Brunssum. Op 30 maart 2013 om 2315: is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Komeetstraat 25 te Brunssum. Party Centrum Chalet. Komeetstraat 25A, 6446RH Brunssum. De onderneming Party Centrum Chalet is gevestigd op Komeetstraat 25A te Brunssum en is actief in de branche Cafés.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum F.03/17/157 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. Op 17-05-2017 is Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/17/157. De hoofdactiviteit van Party Centrum Chalet B.V.
Party Centrum Chalet Oozo.nl.
De onderneming Party Centrum Chalet is gevestigd op Komeetstraat 25A te Brunssum en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14093718 en is gelegen in Treebeek-Noord in de gemeente Brunssum.
CV CHALET TREEBEEK.
15 september 2017 door CV Chalet. CV Chalet op Braderie Treebeek. Zondag 24 september 2017 vindt in Treebeek weer de jaarlijkse braderie plaats. Zoals altijd kunt u in de tent van CV Chalet terecht voor een biertje, wijntje of iets fris.
Partycentrum Chalet Brunssum Brunssum Evenementenlocatie Facebook.
Berichten over Partycentrum Chalet Brunssum. Thuiskok Brunssum heeft 9 nieuwe foto's' toegevoegd: enthousiast bij Partycentrum Chalet Brunssum. 2 februari Brunssum, Netherlands. Super mooie dag/dagen gehad vanwege de bruiloft die ik heb mogen bezorgen voor Benito en Danielle Deane in het Chalet in Treebeek.

Contacteer ons