chalet treebeek nl
Chalet Brunssum EuroParcs.
Resort De Kempen. EuroParcs, beleef het! Kies een Resort. Resort De Achterhoek. Resort De Biesbosch. Resort De Kempen. Resort De Rijp. Resort Poort van Amsterdam. Resort Poort van Zeeland. Camping en Jachthaven Uitdam. Camping De Wije Werelt. Chalet in Brunssum.
CV CHALET TREEBEEK.
15 september 2017 door CV Chalet. CV Chalet op Braderie Treebeek. Zondag 24 september 2017 vindt in Treebeek weer de jaarlijkse braderie plaats. Zoals altijd kunt u in de tent van CV Chalet terecht voor een biertje, wijntje of iets fris.
Party Centrum Chalet Brunssum Oozo.nl.
Gegevens Party Centrum Chalet. Dit is mijn bedrijf! Meer meldingen op dit adres. Party Centrum Chalet B.V. Dinsdag 16 mei 2017. Komeetstraat 25A, 6446RH Brunssum. Op 16 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van Party Centrum Chalet B.V. Het insolventienummer is F.03/17/157. Party Centrum Chalet B.V.
Faillissement voor Partycentrum Chalet LOO-tv.
Chalet was een bekende locatie voor feesten en partijen. Chalet leverde ook buffetten en catering. Ook verenigingen uit Treebeek vonden onderdak bij Chalet, waaronder carnavalsvereniging CV Chalet. Share: Facebook Twitter LinkedIn. livestream radio en tv. Klik hier voor de livestream LOO-tv.
Chalet Partycentrum in Brunssum De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Zaalverhuur in Brunssum. Eigenaar van dit bedrijf. Chalet Partycentrum in Brunssum. Komeetstraat 25/A, 6446RH, Brunssum. Beoordeel dit bedrijf. 045-5211375 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Brunssum.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum F.03/17/157 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. Op 17-05-2017 is Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/17/157. De hoofdactiviteit van Party Centrum Chalet B.V.
Home.
DARTS TOERNOOI IN TREEBEEK. De 1e editie van het Chalet Open is een succes geweest. Wij danken Roel en zijn vrouw Inge voor de gastvrijheid. De komende weken plannen wij de data voor 2018. Dank aan de sponsoren en de deelnemers die natuurlijk het Chalet Open bestaansrecht hebben gegeven.
Partycentrum Chalet Brunssum Brunssum Evenementenlocatie Facebook.
Thuiskok Brunssum heeft 9 nieuwe foto's' toegevoegd: enthousiast bij Partycentrum Chalet Brunssum. 2 februari Brunssum, Nederland. Super mooie dag/dagen gehad vanwege de bruiloft die ik heb mogen bezorgen voor Benito en Danielle Deane in het Chalet in Treebeek. Wat een topdag.
Partycentrum Treebeek per direct gesloten Brunssum De Limburger.
17-05-2017 om 1641: door Geertjan Claessens. Noordwest Partycentrum Chalet in Treebeek is failliet. De zaak aan de Komeetstraat is per direct gesloten en is niet bereikbaar. Een antwoordapparaat meldt dat de zaak dicht is vanwege de faillissementsaanvraag. De oorzaak van het faillissement is niet bekend.

Contacteer ons