chalet treebeek nl
Faillissement voor Partycentrum Chalet LOO-tv.
Back to the Sixties was afgelopen weekend het laatste evenement dat er gehouden werd. Chalet was een bekende locatie voor feesten en partijen. Chalet leverde ook buffetten en catering. Ook verenigingen uit Treebeek vonden onderdak bij Chalet, waaronder carnavalsvereniging CV Chalet.
Home.
DARTS TOERNOOI IN TREEBEEK. De 1e editie van het Chalet Open is een succes geweest. Wij danken Roel en zijn vrouw Inge voor de gastvrijheid. De komende weken plannen wij de data voor 2018. Dank aan de sponsoren en de deelnemers die natuurlijk het Chalet Open bestaansrecht hebben gegeven.
Partycentrum Treebeek per direct gesloten De Limburger.
17-05-2017 om 1641: door Geertjan Claessens. Partycentrum Chalet in Treebeek is failliet. De zaak aan de Komeetstraat is per direct gesloten en is niet bereikbaar. Een antwoordapparaat meldt dat de zaak dicht is vanwege de faillissementsaanvraag. De oorzaak van het faillissement is niet bekend.
catering aan huis.
Dan kunt u zich ondertussen bezig houden met het feestelijk dekken van de tafel en het bijpraten met uw familieleden, van wie u sommige misschien al een tijd niet meer heeft gezien. Catering aan huis of op locatie Brasserie de Olmen Serooskerke.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum F.03/17/157 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. Op 17-05-2017 is Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/17/157. De hoofdactiviteit van Party Centrum Chalet B.V.
Party Centrum Chalet Brunssum Oozo.nl.
De onderneming Party Centrum Chalet is gevestigd op Komeetstraat 25A te Brunssum en is actief in de branche caf├ęs. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14093718 en is gelegen in Treebeek-Noord in de gemeente Brunssum.
CV CHALET TREEBEEK.
15 september 2017 door CV Chalet. CV Chalet op Braderie Treebeek. Zondag 24 september 2017 vindt in Treebeek weer de jaarlijkse braderie plaats. Zoals altijd kunt u in de tent van CV Chalet terecht voor een biertje, wijntje of iets fris.
Partycentrum Chalet Brunssum Brunssum Evenementenlocatie Facebook.
Thuiskok Brunssum heeft 9 nieuwe foto's' toegevoegd: enthousiast bij Partycentrum Chalet Brunssum. 2 februari Brunssum, Nederland. Super mooie dag/dagen gehad vanwege de bruiloft die ik heb mogen bezorgen voor Benito en Danielle Deane in het Chalet in Treebeek. Wat een topdag.

Contacteer ons