partycentrum chalet brunssum
Partycentrum Chalet Brunssum Locaties.nl.
Helaas, Partycentrum Chalet heeft nog geen bedrijfspresentatie op Locaties.nl. Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste locatie. Als u gebruik maakt van onderstaand zoekveld zullen wij u verrassen met ons inspirerende aanbod van meeting event locaties.
Faillissement voor Partycentrum Chalet LOO-tv.
Faillissement voor Partycentrum Chalet. Posted on 13. Apr, 2017 by redactie@loo-tv.nl. Partycentrum Chalet in Treebeek is per direct gesloten. De eigenaar heeft bij de rechtbank faillissement aangevraagd. Wat de oorzaak van het bankroet is, is nog niet bekend. Het zalencentrum aan de Komeetstraat was niet bereikbaar.
Partycentrum Treebeek per direct gesloten De Limburger.
17-05-2017 om 1641: door Geertjan Claessens. Partycentrum Chalet in Treebeek is failliet. De zaak aan de Komeetstraat is per direct gesloten en is niet bereikbaar. Een antwoordapparaat meldt dat de zaak dicht is vanwege de faillissementsaanvraag. De oorzaak van het faillissement is niet bekend.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum F.03/17/157 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. Op 17-05-2017 is Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/17/157. De hoofdactiviteit van Party Centrum Chalet B.V.
Home.
Dank aan de sponsoren en de deelnemers die natuurlijk het Chalet Open bestaansrecht hebben gegeven. Namens Marco Pol, Ric de Wit en Roel Smeets bedankt en tot volgend jaar. Partycentrum Chalet, Komeetstraat 25, 6446 RH Brunssum., U bevindt zich hier.:

Contacteer ons