feestzaal heerlen
Zaal huren in heerlen Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Heerlen voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Heerlen. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Heerlen. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Auberge De Rousch.
U kunt gedurende deze tijden bij ons terecht voor een kopje koffie met een lekker gebakje in onze gezellige Rozentuin, ontbijt, lunch, high-tea of een diner in onze schitterende Vijvertuin of voor bijvoorbeeld een vergadering, koffietafel, borrel, feestavond of huwelijk met ceremonie in één van onze 11 ruimtes! Auberge De Rousch. Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen.
Zaalverhuurder in Heerlen, Kerkrade en Landgraaf zaalverhuur-info.nl.
Auberge De Rousch Restaurant Heerlen. Gastvrijheid staat bij ons voorop; u krijgt de ruimte die u zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een romantisch diner à la carte in een sfeervolle. Het Streeperkruis Café/Zaal Partycentra Landgraaf.
Grandcafé de Hoeve De Hoeve.
Grand Café de Hoeve is gevestigd op het terrein van Zuyd Hogeschool te Heerlen en is onderdeel van de opleiding Facility Management. Het is een sociale en culturele ontmoetingsplaats waar genoten kan worden van een kopje koffie en een broodje in een sfeervolle ambiance.
Zaal De Admiraal.
Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement. Dinsdag van 11.00 tot 15.00 uur. Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Zaal / kegelbaan / bar uitsluitend op afspraak. De Admiraal Heerlerbaan 107 6418 CB Heerlen.
Van der Valk Hotel Heerlen Valk Exclusief.
Prijs voor 2 nachten en 2 volwassenen. Verwijder nacht Voeg nacht toe. Hotel Heerlen rustig gelegen naast landgoed Terworm. Met wellness center, luxe zwembad, gezellig restaurant, meerdere multifunctionele zalen en een prachtige omgeving een ideale locatie voor een ontspannen verblijf.
Zaalverhuur Heerlen De Telefoongids.
Standplaats Margraten, bedient ook Heerlen. Welkom Een ieder die in zuidoost Azië is geweest, weet vast wel de eetkraampjes te herinneren die zo kenmerkend zijn voor dit deel van de wereld. Direct Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 043-4581945 Toon nummer.
Home Café Zaal de Varenbeuk.
The Dynamics on tour. 24 maart @ 2000: 25 maart @ 0200.: Italiaanse Avond met We Two LIVE. 14 april @ 2000: 15 april @ 0100.: BEKIJK ONZE LOCATIE. Wante Sport B2BU. Like ons op Facebook. Hei Carisborgweg 19. 6414 NL HEERLEN.
Feestzaal Zuid-Limburg, feestlocatie Zuid-Limburg Trouwen.
Valkenburg gemeente Valkenburg aan de Geul Limburg. Valkenburg gemeente Valkenburg aan de Geul Limburg. Brasserie Du Chateau. Niet gevonden wat je zocht? Feestzaal zoeken in andere regio Bedrijven zoeken in een andere categorie Meer lezen over feestzaal Alles over trouwen.

Contacteer ons