feestzaal zonder bediening
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Een locatie met alle faciliteiten voor een feest en bijeenkomst tot 250 gasten. Wij verzorgen graag uw baby showerverjaardag, huwelijk. Feestzaal met groot kinderspeelparadijs max 650 mensen. Te huur: Grootste en gezelligste speelparadijs van Zuid Holland gelegen in de Megastores.
Huur onze unieke locatie.
Verjaardag of feestje, maar het huis is te klein, of geen zin in de rommel? Wij verhuren onze monumentale schuur. Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden.
Grand Café Reeshof Huren zonder catering.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
zaalhuur.
Of met gedeeltelijke culinaire verzorging, met of zonder bediening, met aankleding of zonder, met gebruik. van keuken of niet, wel terras of geen terras, serviesgoed of niet, kortom er is heel veel mogelijk! Copyright 2013 2017, De Meerhoeve Jacqueline vd Meer.
Feestje? De Blokhut.
Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten. Feestjes bij De Blokhut. Feest arrangement nr. Feest arrangement nr. Feest arrangement nr. Oude Nijkerkerweg 19. Werken bij De Blokhut? Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar. Bediening medewerker terras m/v.
Zaalverhuur in Almere VVC.
Ook ons restaurant gedeelte is om te toveren in een ruime feestzaal. Zaalverhuur inclusief bediening. Vanaf 1950, p.p. kunt u al een zaal huren incl. Alle drankjes zijn dan inbegrepen. Deze feestavond kunt u ook uitbreiden met een dinér of koud/warm buffet. Voor de duidelijkheid u betaald dan geen zaalhuur. Tarieven zaalverhuur zonder bediening.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Zonder verplichte catering? De grootste locatiezoeker, levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie. Zij is dol op de Indische keuken. Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden, kwam ze met dit idee.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
t Cleyn Paradijs feestzaal. Ons voormalig restaurant met een stijlvol en gezellig interieur biedt plaats aan ca. Feestzaal met theaterpoduim. Voeg uw zaak toe: contacteer. Kasteel Ten Brandt. Feestzaal met of zonder catering. Voeg uw zaak toe.: Partyboot van Jan Plezier.

Contacteer ons