feestzaal zonder bediening
feestzaal en seminarie leuven kasteel de bunswyck.
Feest zonder catering op Kasteel de Bunswyck. Heb je een zaal nodig en de mogelijkheid om iets te drinken, maar gn catering? Ook dat is mogelijk op Kasteel de Bunswyck, maar alleen last minute. Wij aanvaarden reservaties ten vroegste 8 weken voor datum. Voor n prijs per uur ontvang je.: Geschikt salon, zaal en/of terras, aangepast ingericht met tafels en/of stoelen, eventueel geluids en lichtinstallatie. Dranken aan de prijs van de drankenkaart. Kleedkamer voor animatie. U heeft het recht om inkom te vragen. U zorgt zelf voor in overleg met Kasteel de Bunswyck.: Inkom en security. Uitnodigingen, eventueel reclame. Animatie, DJ, andere. Sabam, Billijke vergoeding, andere taxen of retributies. Stuur spontaan en vooraf het bewijs hiervoor naar Kasteel de Bunswyck. Dienstlokalen zijn alleen toegankelijk voor het personeel van Kasteel de Bunswyck. Het is niet toegestaan zelf eten mee te brengen noch te laten leveren door derden. De gasten betalen zelf aan de bar, bar inkomsten zijn voor Kasteel de Bunswyck met een minimum per uur en een minimale duur van 3 uur. De minima zijn.: Kleine zaal tot 50 personen: 250, per uur met 1 persoon in de bediening.
Zaalverhuur Pescador in Schiedam.
De juiste oplossing. Bij zaalverhuur Pescador is zaalverhuur zonder drankafname mogelijk! Huur de feestzaal Neem contact op. Doe een boekingsaanvraag, Leg de locatie vast voor uw feest. Buiten de zaal kunt u eventueel ook gebruik maken van onze andere services. Afname van drank is bij ons niet verplicht. BRING YOUR OWN. Kies deze optie als u zelf uw eten en drinken wilt verzorgen en u alleen de locatie wilt huren. vanaf 400 per dagdeel. BRING YOUR OWN FOOD. Kies deze optie als u zelf alleen uw eten wilt verzorgen en u de locatie wilt huren. U maakt gebruik van ons drankassortiment inclusief bediening.
Zaalverhuur: vind een zaal te huur voor de beste prijs.
Dus waar wacht je op? Heb je bijzondere wensen voor je zaalverhuur? Ook dan ben je bij meetings.nl aan het goede adres. Wellicht ben je op zoek naar een zaalverhuur zonder catering.Of ben je specifiek op zoek naar zaalverhuur in Amsterdam of Utrecht?
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Feestzaal Almere van klein tot groot. We hebben 1 kleine feestzaal geschikt voor maximaal 40 personen tot een grote feestzaal tot 120 personen. Alle feestzalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie. Feestzaal met of zonder bediening te huur. een feestzaal kan u bij ons huren per uur, dit is mogelijk vanaf 10000, per uur.
Zaalverhuur Leiden voor 20 tot 2000 personen.
Waarom zou je namelijk een prachtige feestzaal huren in Leiden en vervolgens als hij erg goed bevalt het jaar erop niet weer deze feestzaal huren? We helpen je in ieder geval graag op weg bij het vinden van een mooie locatie.
Heeft u iets te vieren? Feestzaal De Kelder.
Feestzaal De Kelder bevindt zich in het centrum van Nieuw-Vennep, onder de R.K. Vanaf 40 personen is het mogelijk om de feestzaal af te huren i.c.m. Vanaf 45 personen kunnen de drankjes ook worden geturfd. Er is een ruime drankkaart en ook voor de catering kan gezorgd worden. Het is helaas niet mogelijk om de zaal af te huren zonder het afnemen van consumpties en/of personeel.
Feestzalen Utrecht De Nationale Locatie Site.
U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan de feestzaal in Utrecht zelf. De locatie zelf kent de kneepjes van het vak en weten waar Abraham de mosterd leent.
Huur onze unieke locatie.
Verjaardag of feestje, maar het huis is te klein, of geen zin in de rommel? Wij verhuren onze monumentale schuur. Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden.
Locaties Kallewaard Catering Partyservice.
Uw schuur, garage, tuin of weiland.het maakt niet wij uit, wij kunnen elke locatie om toveren tot een feestzaal Door onze ervaring en vele materialen is bijna elk wens te realiseren. Mede door onze vaste partners kunnen we over een groot aantal facilitaire producten beschikken.

Contacteer ons