goedkope feestzaal
Zaal Drachten Partycentrum Strandheem.
Feestzaal in Drachten. Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong oud in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u. Centraal gelegen naast Drachten op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! De ingredienten van een Feest voor iedereen.:
Zaalverhuur.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, cocktails en lekkere hapjes. Wilt u zelf ervaren hoe een dergelijk feest gevierd wordt? Kom dan een keer de feestzaal bekijken, tijdens de speciale kijkdata bent u van harte welkom.
Salena b.v. Zaalverhuur.
Afhankelijk van uw wensen de grootte en aard van het feest, kunnen wij voor u een bijpassende zaal reserveren. Salena zaalverhuur beschikt over een zaal tot maximaal 400 personen 500 m2. Zaal 1 maximaal 200 personen 250 m2. Zaal 2 maximaal 200 personen 250 m2.
Feestlocaties Rotterdam 15 tot 250 p.p.
Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen drankjes en eten worden zelf meegenomen; kijk voor tips ook eens op catering tips voor Rotterdam. Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet.
Zaal huren nabij Oosterhout Gouden Leeuw Terheijden.
Een zaal huren nabij Oosterhout is een goede optie voor bedrijfspresentaties, conferenties, vergadering, het geven van cursussen en diploma uitreikingen. Naast het verhuren van de zalen voor een zakelijke bijeenkomst, zijn onze zalen ook uitermate geschikt om in te zetten als feestzaal.
Opera Zalencentrum.
Meer informatie over onze zalen? Weten wat we voor je kunnen betekenen? Vul het offerteformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 31 070 44 51 110 voor een afspraak. Opera zalencentrum heeft zes zalen voor groepen tot maximaal vijfduizend personen.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Op de eerste verdieping beschikken wij over twee zaaltjes, namelijk een middelgrote zaal met een capaciteit van maximaal 150 en een kleine zaal met een capaciteit van 80 personen. De zalen zijn uitgerust met geluidsinstallatie en draadloze microfoons, beamer sfeer verlichting in verschillende kleuren en televisieschermen.
HOME Partycentrum Zichtenburg.
Het is mogelijk om een zaal te huren voor een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest, dansavond, vergadering of bedrijfsfeest. De basis voor een mooie en geslaagde bruiloft of ander evenement, begint met het huren van een zaal geheel aan uw wensen. Uiteraard kunnen wij ook alles voor u regelen en uw feest tot in de details verzorgen.

Contacteer ons