goedkope feestzaal
Arrangementen Happy Moose.
Happy Moosezaal / Feestzaal is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, bruiloft, BBQ of presentatie. Zaal op de eerste etage onder het schuine dak met een inpandig balkon en prachtig uitzicht over de. Deze zaal is zeer geschikt voor gezelschappen tot 50 personen voor een borrel, buffet.
Feestlocatie huren. Feestzaal naast Arnhem Kastanjelaan13 Velp.
Een feestzaal huren doe je bij Kastanjelaan13. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal gasten kunnen alle ruimtes intiemer worden gemaakt, waardoor de sfeer van uw feest tot het laatste moment gezellig en intiem blijft. Feestzaal met sfeervolle binnen en buitenruimtes.
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Feestelijk gedekte tafels met de lekkerste gerechten zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, drankjes en lekkere hapjes.
Biercafe en Feestzaal D'n' Beer.
Onze feestzaal en verzorging van uw feest staan bekend tot in de verre omtrek. Welkom bij Biercafe Feestzaal d'n' Beer. Dorpsstraat 77 5241 EB Rosmalen 073-5212612. Feestzaal d'n' Beer staat in de wijde omtrek bekend om de goed verzorgde feesten en partijen.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Allemaal weten ze de weg naar Schiedam te vinden. Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze feestzaal in Schiedam perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! Bij Zaal Beatrix is zeer populair als trouwlocatie!
Bijzondere feestzalen Huizen DNLS.nl.
Huizen heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Over ons Feestzaal De Horsterhoeve.
Feestzaal De Horsterhoeve in Ermelo. Gastvrijheid, kwaliteit service! Deze garantie bieden we als u op zoek bent naar een locatie voor een onvergetelijke bruiloft, gedenkwaardige reünie of een spraakmakend bedrijfs, feest. In een fraaie landelijke omgeving, aan de rand van de Veluwe, tussen Ermelo en Harderwijk bieden wij het ideale trefpunt.
Opera Zalencentrum.
Meer informatie over onze zalen? Weten wat we voor je kunnen betekenen? Vul het offerteformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 31 070 44 51 110 voor een afspraak. Opera zalencentrum heeft zes zalen voor groepen tot maximaal vijfduizend personen.
Feestzaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Rotterdam. Feestzaal huren in Rotterdam. Een Feestzaal huren in de Rotterdam? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Feestzaal in Rotterdam. Bekijk informatie, foto's' en neem direct contact op met de verhuurder van de Feestzaal.

Contacteer ons