goedkope feestzaal
Café-zaal De Ster de Ster.
U kunt in ons café terecht voor een drankje, maar ook voor een ontbijt of lunch. Het gezellige café biedt plaats aan 120 personen en kan verhuurd worden vanaf 10 personen. Café-zaal De Ster is er voor alle leeftijden. Kom gerust eens langs! Café Zaal Feestzaal de Ster.
Cafe Feestzaal Boostenhof Gastvrijheid, Kwaliteit Service in Boekend-Venlo.
Een bedrijf waar we zelf onnoemelijk trots op zijn en dat al tientallen jaren naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren een degelijke partner is! Navigeer met uw muis door het bedrijf, de pijlen geven de diverse routes weer. Café Feestzaal Boostenhof.
Amstelzaal.
Er is zoveel mogelijk getracht de authenticiteit van het gebouw te bewaren maar tevens een flinke verandering door te voeren. Gezien de positieve reacties kan je wel stellen dat het uitermate geslaagd is en ook voor de Amstelzaal een enorme verbetering.
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Feestelijk gedekte tafels met de lekkerste gerechten zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, cocktails en lekkere hapjes.
Goedkoopste zalen Transvaal Lipa.
Wij kunnen voor u een volledig verzorgde feestavond organiseren, of het nou een jubilea, bruiloft, verjaardag, promotie, sweet sixteen party of andere gelegenheid is, wij hebben voor ieder feest een passende oplossing. Wij hebben twee locaties: Feestzaal Transvaal en Feestzaal Lipa.
Rotterdam Delfshaven Radar.
Huis van de Wijk Westervolkshuis. Ruimtes die voldoen aan uw voorkeuren.: Biljartruimte Hobbylokaal Kantoor Keukenlokaal Musicroom Spartazaal Eetlokaal Feestruimte. aantal ruimtes: 8. Huis van de Wijk De Put. Ruimtes die voldoen aan uw voorkeuren.: Grote Zaal Podium Ontmoetingsruimte PZ Zaal Crearuimte.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze feestzaal in Schiedam perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! Bij Zaal Beatrix is zeer populair als trouwlocatie! Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen als u gaat trouwen.
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Your Diamond Wedding, Our Diamond Organization! Onze feestzaal is een garantie voor het slagen van uw feest. Wilt u een Nederlandse catering, Turkse catering, Marokkaanse catering of Surinaamse catering voor uw feest of aan andere dienst dan bent u bij ons aan het adres!
Feestzaal Laila Home.
Een gemotiveerd team staat samen met Izzet Akkiran klaar om uw feest, van welke aard ook, tot een onvergetelijke belevenis te maken. Feestzaal Laila, de enige zaal in Limburg met een capaciteit tot 1000 personen die een klasse-II vergunning heeft.

Contacteer ons