party zaal
Party events, vergaderen en trouwen in Zuid Holland bij Dekker Warmond.
Bent u op zoek naar een ruimte voor een familiefeest, jubileum of verjaardag? Of wilt u liever een party in een bepaald thema? Bij Dekker hebben wij voor ieder evenement de juiste zaal. We kunnen zelfs een feestavond voor u organiseren naar uw eigen idee en budget.
Partyzaal.
U kunt dan onze zaal bezichtigen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat! Wij hebben diverse arrangementen vanaf 25 personen. Voor elke arrangement rekenen wij 5500, per uur voor huur bediending.
Verhuur party zaal Partycentrum De Halte.
Verhuur party zaal. eeft u een zaal nodig om uw feest te vieren of heeft u gewoon een ruimte nodig voor overige zaken. Onze zaal biedt u sfeer en gezelligheid voor al uw feesten en activiteiten. Wat bieden wij.: Uw eigen gezellige zaal met ruimte tot 250 mensen.
Doelarie Party en congres zaal Doelarie.
Party congrescentrum Doelarie, is een ruime en geheel vernieuwde zaal, geschikt voor feesten en seminars van 50 tot 500 personen. U kunt bij ons zelf uw feest organiseren, inclusief uw eigen dranken en etenswaar, of dit door ons te laten verzorgen/regelen.
Home Masal Party Event Center.
Wij bieden u met onze ervaren en enthousiaste team een bijzondere ervaring in de schitterende zaal, die volledig nieuw tot event en congrescentra is verbouwd. Masal staat garant voor zeer goede service in combinatie met een moderne en chique zaal die verlicht is met Oosterse kroonluchters. Hoogwaardige catering en bediening, maar toch ook zeer betaalbaar! Een aantrekkelijke locatie voor al uw feestelijke bijeenkomsten. Party Event Center.
Partycentrum Rendering Discotheek De Schutstal.
Voor feestelijke ontmoetingen, bruiloften en partijen, recepties, warme en koude buffetten, barbecue, personeelsfeesten en. Voor al uw activiteiten bieden wij zalen in diverse afmetingen. Ons zalencentrum is gelegen in de bosrijke omgeving van Westerwolde, en daarom een goed vertrekpunt voor prachtige.
The Partyfactory Soest All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon!
The Partyfactory Soest heeft een uniek concept waar u uw bruiloften, thema feesten, bedrijfsfeesten, business events, kinderfeesten en privé feesten kunt organiseren. Reserveer nu of neem contact met ons op voor informatie over de verschillende mogelijkheden van het realiseren van uw evenement.
Informatie Hét juiste adres voor al uw feesten en activiteiten.
Hét juiste adres voor al uw feesten en activiteiten. Ons Huis party-centrum, het juiste adres als u naar een zaal op zoek bent voor ca. Ons Huis biedt u voor de meeste gelegenheden een zaal waarbij u zelf uw eigen drank en catering.
Nu is het tijd voor Zaal Alpha Alpha Schagen.
Nieuwste party pics! Q Music 3-3-2018. Entree: 6 Vanaf: 2300.: Bekijk alle evenementen. Een waanzinnige locatie voor.: En natuurlijk uitgaan. Neem contact met ons op. Nu is het tijd voor Zaal Alpha. Na een rijke historie van discotheken als Zaal Raven, De Speelwagen, De Lantaern, Vernes en Kdanz is het nu tijd voor Zaal Alpha.

Contacteer ons