warm koud buffet
Warm/koud Buffet WK Catering Purmerend.
Selecteer een pagina. Home / Warm/koud Buffet. Naar vorige pagina. Home / Online bestellen / Bedrijfscatering / Buffetten / Warm/koud Buffet. Compleet warm/koud buffet. Inclusief borden en bestek. Kipsalade heerlijke ambachtelijke kipsalade met ananas en knoflook af gegarneerd met kiprollade en borrelpootjes.
Koud en warm buffet vanaf 1125, pp Hapjes aan Huis.
Vers gebakken brood met tapenade en aïoli. Vers gebakken stokbrood met kruidenboter. Warm buffet L. Warm buffet XL. Koud Warm buffet. Koud en warm buffet L. Koud en warm buffet M. Koud en warm buffet S. Koud en warm buffet XL.
Koud en warm buffet.
Onze buffetten bestaan uit een zeer ruime keuze aan koude en warme gerechten, waaronder vis, vlees, groente, salades, rijst, aardappelen, sauzen en broden. Wij serveren deze buffetten voor groepen vanaf 30 personen. Koud en warm buffet 1 en 2. Koud en warm buffet 3 en 4.
Warm Koud buffet Old Dutch de Westereen.
Home Restaurant Warm koud buffet De Westereen. Warm koud buffet De Westereen. Een zeer compleet warm en koud buffet. Hieronder vindt u één van onze warm en koude buffetten. Deze buffetten worden altijd op een mooi opgemaakte buffettafel gepresenteerd in de door u besproken zaalruimte.
Warme en koude buffetten, compleet voor u verzorgd.
Warme en koude buffetten op maat. De Slager heeft een ruime keuze warme en koude buffetten. Wij hebben ons assortiment dusdanig samengesteld dat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet en dat u een buffet kunt kiezen voor een betaalbare prijs.
Warm en koud buffet.
Heerlijk buffet met prima service en vriendelijke bediening. Review afkomstig van: Google. Wij hebben 16 december 2017 ons 50 jarig huwelijk gevierd met familie en vrienden, Met een warm en koud buffet super was het leuke bediening en we hebben het fijn en gezellig gehad.
Warm-koud buffet Niek van der Vlis Slagerij Catering en Barbecue Dronten Flevoland.
Voor kleine en grote groepen. Op maat gemaakt, afgestemd op uw budget. Een buffet afgestemd op uw wensen is altijd samen te stellen gezien het ruime assortiment waaruit een keuze kan worden gemaakt. Assortimentslijst warm koud buffet.: Italiaanse parmasalade met rucola.
Warm en koud buffet, bij u thuis of ergens op locatie?
Speciale buffet wensen. Mocht u voor uw warm en koud buffet andere wensen hebben, dan kunnen wij het het buffet geheel naar uw wens aanpassen. Om het buffet geheel naar uw wens aan te passen, is het belangrijk om dit goed te bespreken.
Buffetten warm / koud Buffetten Catering wellingcatering.nl.
Eventueel uit te breiden met een wijn en dranken arrangement. Alles wordt warm blijft 15, uur warm en koud aangeleverd en bij u opgesteld in buffetvorm. Inclusief: Borden, bestek en servetten. Aan verlanglijst toevoegen. Voeg toe om te Vergelijken. quick view Gluten en lactose vrij buffet pp.

Contacteer ons