Centrum Chalet
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum F.03/17/157 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Party Centrum Chalet B.V. Op 17-05-2017 is Party Centrum Chalet B.V. te Brunssum Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/17/157. De hoofdactiviteit van Party Centrum Chalet B.V.
Chalet Center Genk, hoge kwaliteit aan de scherpste prijs!
Chalet Center Genk is het eerste verkooppunt van Chalet Center in Limburg. Chalet Center Genk is gelegen op de voornaamste winkelweg van Limburg: Hasseltweg 280, ter hoogte van Bokrijk. Chalet Center Genk heeft de beschikking over een 700 m grote showroom waar een selectie van het indrukwekkende productgamma is uitgestald.
Blokhutten kopen aan de scherpste prijs? Alleen bij Chalet Center!
Bent u op zoek naar een kwalitatieve blokhut? Bij Chalet Center vindt u een grote keuze blokhutten: kleine blokhutjes, grote blokhutten, een klassieke blokhut of een eigentijds design blokhut, met een plat dak of een zadeldak, met of zonder opties zoals een stapelplaats of een luifel, een matglasdeur of een volhouten deur Al onze blokhutten worden steeds.
Chalet Center Roeselare, hoge kwaliteit aan de scherpste prijs!
T: 32 0 51 67 90 20 E: roeselare@chaletcenter.com. Chalet Center Roeselare is het centrale verkooppunt van Chalet Center in West-Vlaanderen. Chalet Center Roeselare is gelegen langs de ring van Roeselare, op het kruispunt van de ring en de Beverse Steenweg.
Park Sunclass MAISONS CHALETS D'ARDENNES.'
Dit chalet beschikt over 4 slaapplaatsen op de verdieping, een douchekamer, een keuken, een woonkamer en een terras. Ideaal gelegen in het centrum van het park! Het park beschikt ov. Deze chalet geniet door zijn dominante ligging op een kleine heuvel in het zeer mooie park Durbuy Sunclass van vee.
Chalet Center, hoge kwaliteit aan de scherpste prijs!
Blokhut versus prijs verschilt ook naar gelang uw wensen en de opties die u al dan niet wenst in uw blokhut. Prijs / kwaliteit de beste keuze vindt u bij de Chalet Center, de specialist in blokhutten met jarenlange ervaring!
Tuinhuizen bij Chalet Center, hoge kwaliteit aan de scherpste prijs!
Bent u op zoek naar een tuinhuis, blokhut of tuinschuur? Bij Chalet Center vindt u een grote keuze tuinhuizen en blokhutten: kleine tuinhuisjes, grote tuinhuizen, een klassiek tuinhuis of een eigentijds design tuinhuis, een klein tuinhuisje of grotere tuinhuizen, met een plat dak of een zadeldak, met of zonder opties zoals een stapelplaats of een luifel, een.

Contacteer ons