feestzaal huren zonder eten
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
De feestzaal, waar bijna 300 mensen een prachtig feest kunnen vieren, kan zonder veel moeite omgevormd worden tot een kleinere en knussere ruimte. Precies afgestemd op het aantal bezoekers en de invulling van het feest. Een feest in onze zaal kunt u vanzelfsprekend ook combineren met een van onze arrangementen. Feestelijk gedekte tafels met de lekkerste gerechten zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, cocktails en lekkere hapjes. Wilt u zelf ervaren hoe een dergelijk feest gevierd wordt? Kom dan een keer de feestzaal bekijken, tijdens de speciale kijkdata bent u van harte welkom. DISCO BOWLEN MET PRIJZENRAD. Iedere vrijdag en zaterdagavond van 22.00 t/m 24.00. OPENINGSTIJDEN BOWLINGCENTRUM: Maandag 19.00 23.00 uur, dinsdag 18.00 24.00 uur, woensdag 14.00 23.00 uur, donderdag 1400: 23.00 uur, vrijdag 1400: 24.00 uur, zaterdag 14.00 01.00 uur en zondag 13.00 22.00 uur. Reserveren buiten openingstijden op aanvraag. Eten, Feesten, Partijen, Vergaderingen Catering: op aanvraag.
Seminaries organiseren in de zalen van het Torenhof.
De ideale feestlocatie. Feestzaal huren: ons advies. Vergaderzalen en mogelijkheden. Seminaries organiseren op knappe locatie. Een halve dag, een hele dag of zelfs een weekend op seminarie gaan in het Torenhof in Westerlo Kempen verloopt telkens volledig volgens jouw wensen.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Feestzaal zonder bediening. Wil je een feestzaal huren zonder bediening en zelf zorgen voor de hapjes en drankjes? Wij hebben verschillende Zalen die gehuurd kunnen worden. Koeling, muziek apparatuur alles is beschikbaar. Meer informatie over prijzen zaalverhuur zonder bediening Dit wordt vaak gedaan wanneer de gastvrouw graag zelf het eten wil verzorgen.
Feestzaal Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
Of u nu een feestzaal in de buurt van Rotterdam zoekt voor een receptie, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest, Abel kan u van dienst zijn. De ligging van ons complex voor een feestzaal vindt u op een steenworp afstand van Rotterdam op een mooie locatie met de mogelijkheid de feestzaal te combineren met ons terras, zodat u en uw gasten bij mooi weer buiten kunnen vertoeven.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
PAGODE TENTEN, DESIGN BARKRUKKEN, PROFESSIONELE BIERBANK. Feestzaal met groot kinderspeelparadijs max 650 mensen. Te huur: Grootste en gezelligste speelparadijs van Zuid Holland gelegen in de Megastores. Is op alle avonden af te huren. Kenmerken: Maximaal 650 personen. 1750 parkeerplaatsen Professionele keuken aanwezig en door u te gebruiken.
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Een feestzaal waarbij u zelf mag kiezen wie er komt koken, waar u zelf kan koken. Waar u uw drankleverancier zelf kan kiezen. Zowel uzelf als uw cateraar kan steeds gebruik maken van onze infrastructuur. Deze authentieke zalen huren? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of meer info voor uw evenement!
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Feestzaal vrij / zonder traiteur. Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken!
Een feestlocatie bij Zwolle? Dan moet je bij De Flierefluiter zijn!
Hierbij is het de mogelijkheid om deze af te huren op basis van zelfvoorziening, dan mag u zelf uw eigen eten en drinken meenemen m.u.v. Natuurlijk kunnen we ook het eten en eventuele activiteiten voor u regelen. De kosten voor de huur van de ruimte zijn 750, p.p. Meer informatie feestzaal t Losse Huus 35-100 personen. De juiste feestzaal gevonden?
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen. Zaal vrij van traiteur. Bloemwerk op maat.

Contacteer ons