feestzaal vrij van traiteur
Magnus.
In de feestzaal is een perfecte symbiose gebracht tussen klassieke en moderne architectuur. Wij beschikken over 4 verschillende salons. Bij u thuis, tal van andere locaties of een mooi aangeklede tent Traiteur Magnus zoekt voor uw event de ideale locatie.
t Pelterke GROTE FEESTZAAL.
De grote feestzaal heeft een capaciteit tot 200 zitplaatsen en is ook voor privé-initiatieven te huur. Een podium 20m met bijbehorende geluidsinstallatie, evenals een gezellige toog, maken de zaal geschikt voor elk evenement, zoals bv. bruilofts, privé en bedrijfsfeesten, koffietafels bij begrafenissen, grote vergaderingen, concerten, optredens, lezingen, seminaries, In de zaal is er draadloos internet. Ook de industriële keuken is goed uitgerust en een performante afwasmachine zorgt ervoor dat het vervelendste karwei niet langer duurt dan nodig. Servies en bestek voor 250 personen zijn eveneens voorzien. Er is een ruime keuze aan dranken zie lijst onderaan, de prijzen zijn uiterst betaalbaar. Wel dient u alle dranken van t Pelterke af te nemen. De keuze van traiteur is echter vrij.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Verkiest u een zaal zonder verplichte catering of traiteur? Dit kan met deze feestlocaties. Partyboot van Jan Plezier. Feestboot voor feesten met of zonder catering. Feestzalen zonder catering. Reeds 21 jaar staat ons Feestzaal Lawrence team ter uwer beschikking voor de verzorging van al.
De Zandhoeve.
Je bent er volledig vrij van drank of traiteur. Ben je kok of hobbykok? Wil je eens je eigen restaurant uitbaten voor een avondje? Dan kan dit ook. De keuken is volledig professioneel ingericht en alle materiaal is er voor handen.
De Plaetsemolen Feestzaal.
De molen werd volledig gerenoveerd en geïntegreerd in een gezellige, zeer stijlvolle feestzaal. De sfeervolle zaal met oude molen is in grootte aanpasbaar in functie van uw feest. De zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met speelruimte voor de kinderen. We verhuren onze zaal naargelang de grootte van de groep.: Ongeveer 40 personen zittend of 70 personen staand. Ongeveer 90 personen zittend of 150 personen staand. of kleine grote zaal. Ongeveer 160 personen zittend of 250 personen staand. Er zijn 120 stoelen, bijhorende tafels, 15 receptietafels en een buffettafel beschikbaar. De dranken moeten bij ons worden aangekocht. Wij leveren alle dranken tegen winkelprijs. De zaal is vrij van traiteur.
Feestzaal Alcazar Dé zaal voor elke gelegenheid!
Onze zaal is vrij van traiteur, maar op vraag kunnen wij u wel enkele goede traiteurs aanraden. Beide zalen kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden en zijn dagelijks te bezichtigen na afspraak 0486/423.999. Achter de zaal bevindt zich tevens een ruime parking. Wij hopen dat onze feestzaal voor één van uw festiviteiten kan dienen!
catering aan huis partycentrum feestzaal vrij van traiteur.
De feestzalen in Gent zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Gent zelf. feestzaal zonder traiteur. zaal zonder traiteur. feestzaal vrij van traiteur.
De mooiste feestzaal Gent check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Gent. De feestzalen in Gent zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Gent zelf.
Feestzaal West Vlaanderen Provincie Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Eigen traiteur niet toegestaan. Met liefde voor de stiel" als uitgangspunt Starten dirk en karolien Feestzaal le plat pays, een gerestoreerde hoeve voorzien van alle fasititeiten om van uw evenement een geslaagd project te maken. Sins enkele Jaren heeft de zoon Edward zi.

Contacteer ons