party centrum
De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie, voor bruiloftenbedrijven, en familiefeesten.
Ook uw familiefeest, kinderfeestje, diner of bruiloft kunnen wij volledig voor u verzorgen. De catering wordt verzorgd door Elco Party Catering Service. Partycentrum de Lockhorst heeft de afgelopen maanden een complete metamorfose ondergaan. Wij laten het eindresultaat graag aan u zien!
Partycentrum de Lantaarn Locatie voor feesten en vergaderingen.
Partycentrum De Lantaarn. De Lantaarn is een partycentrum met ontzettend veel mogelijkheden. U bent op het juiste adres voor bruiloften, recepties, reünies, personeelsfeesten, vergaderingen, catering op locatie enzovoorts. Ons pand ligt in het historische centrum van Culemborg nabij diverse parkeerplaatsen.
Partycentrum Partycentrum Scholtenhof.
De ideale accommodatie. U bent zojuist beland op de vernieuwde website van partycentrum Scholtenhof. Wij verzorgen de meest uiteenlopende feesten voor u, met de leukste activiteiten. Tot onze beschikking hebben wij 3 zalen met ieder zijn eigen terras.zie foto's' rechts.
Partycentrum Plok in Didam Evenementenlocatie cateraar.
Partycentrum Plok heeft meerdere sfeervolle ruimtes waar u uw gelegenheid kan vieren. Feesten Spetterend en compleet. Partycentrum Plok heeft meerdere sfeervolle ruimtes waar u uw gelegenheid kan vieren. Zakelijk Naar uw wens. Magic Cabaret Bedrijfsfeest. Partycentrum Plok heeft meerdere sfeervolle ruimtes waar u uw gelegenheid kan vieren.
Partycentrum.
PARTYCENTRUM Het LEERSUMSE VELD. Ons partycentrum omvat een ruim restaurant en zalen. Naast dit alles beschikt ons centrum ook over een grote speelweide voor kinderen en over een riant zonnig terras. Natuurlijk zijn mindervalide gasten van harte welkom en zijn alle voorzieningen hiervoor aanwezig.
Bowling en Partycentrum Sport en Recreatiecentrum De Brake.
Voor een actief, ontspannend en gezellig avondje uit kunt u terecht in ons bowling en partycentrum. Ook verzorgen wij uw personeelsfeesten, bruiloften, recepties, kinderpartys, enz. Wij bieden u: Een sfeervol restaurant met open haard, Meer lezen. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met ons Bowling en partycentrum Tel.nr.
In het midden van Nederland, in het prachtige dorp Scherpenzeel vlakbij Barneveld en Veenendaal ligt ons partycentrum Boschzicht.
3925 GG Scherpenzeel Gld. Partycentrum Boschzicht in Scherpenzeel. In het midden van Nederland, in het prachtige dorp Scherpenzeel vlakbij Barneveld en Veenendaal ligt ons partycentrum Boschzicht. Tegenover het park van Huize Scherpenzeel. Partycentrum Boschzicht, een multifunctioneel bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat.
Partycentrum Klein Oever, bij ons kiest het feest dat bij ú past!
Enkele aangeboden themafeesten van Partycentrum Klein Oever zijn de Highland Games, Apres ski party, Prairie Party, Poker Party Plus. Maar ook wanneer u eigen wensen of ideeën hebt, verzorgen wij graag het themafeest dat u wilt! Onze accommodatie leent zich perfect voor het organiseren van een onvergetelijke personeelsfeest.
Partycentrum in Amsterdam Vergelijk alle partycentra op DNLS.nl.
Alle partycentra in Muiden. Alle partycentra in Zaanstad. Over deze pagina. Een partycentrum als locatie voor een evenement of vergadering in Amsterdam? De mooiste partycentra als locatie voor een evenement of vergadering in Amsterdam vindt u op De Nationale Locatie Site.

Contacteer ons