zaal zonder traiteur
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
zalen voor personen. Hier kunt u zalen opgeven die u voor uw evenement nodig heeft. Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen.
Huren zonder catering Grand Cafe Reeshof.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
catering aan huis partycentrum feestzaal vrij van traiteur.
feestzaal zonder traiteur. zaal zonder traiteur. feestzaal vrij van traiteur. De mooiste feestzaal Gent check DNLS! Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Gent. De feestzalen in Gent zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs.
De Plaetsemolen Feestzaal.
Wij leveren alle dranken tegen winkelprijs. De zaal is vrij van traiteur. Om een exact beeld te krijgen van de zaal is het aangewezen eens te komen kijken. Wij zijn steeds aanwezig in de winkel naast de zaal behalve op zondag en maandag.
Zaal vrij van traiteur goudengids.be.
zaal vrij van traiteur. 2 resultaten voor zaal vrij van traiteur. 1 De groene kaai. Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel. Bloemen voor gelegenheden. Bloemwerk op bestelling. Ruimte voor kookworkshops. Zaal voor cursussen. Zaal voor tentoonstellingen. Zaal vrij van traiteur. Bloemwerk op maat.
Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. Feestzaal Zonder Traiteur Vlaams-Brabant. The Classic Domain Beersel. Eventlocatie rand Brussel The Classic Domain. Verder lezen Offerte aanvragen. Le Grand Salon Beersel. Locatie voor Events rand Brussel Le Grand Salon. Verder lezen Offerte aanvragen.
Zaal zonder traiteur feestzaal vrij van traiteur oost vlaanderen.
Feestzaal vrij van traiteur te Oost Vlaanderen. Het fabriekspand De Cichorei is vrij van traiteur en vrij van brouwer U hebt als klant alle vrijheid bij de keuze van uw leverancier. Dit houdt in dat u vrij kan kiezen hoe u uw feest organiseert.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
TIERCE EVENTS I NDOOR TEAMBUILDING VOOR GROEPEN VAN 20 TOT 200 PERSONEN. Event Planning: alles voor uw evenementen op 1 site! DJ en Muziek. Zoek door deze site. Enkel zaal te huur. Verkiest u een zaal zonder verplichte catering of traiteur?
Feestje? De Blokhut.
Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten.

Contacteer ons