zaal huren tilburg eigen drank
Zaal huren Tilburg Bet Kolen.
Natuurlijk kunt u uw eigen ideeën ook altijd aandragen. Wilt u een zaal huren bij ons in Tilburg? Kom dan gerust bij ons langs om alle mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op middels het contactformulier. Feestzaal huren Tilburg.
Feestzaal in Tilburg? Alle feestzalen in Tilburg vind je op DNLS.
Een feestzaal in Tilburg is snel gevonden op DNLS. Dus heeft u bijvoorbeeld entertainment nodig, dan kunnen zij u daarmee helpen. De meeste feestzalen in Tilburg verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie.
Wie weet zaal Tilburg eigen drank? zaalverhuur-info.nl.
Wie weet zaal Tilburg eigen drank? Weet iemand een zaal waar je voor eigen drank mag zorgen en er tot 150 man in kan. Het mag ook in omgeving Tilburg zijn dus rijen, gilze enz. De MultiMusicPLAZA is geschikt voor partijen van 150 personen.
zaal huren tilburg eigen drank.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum. Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan.
Zaalverhuur Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
Wil je graag een fijne zaal huren in de omgeving van Tilburg? Of het nu voor een vergadering is of juist een uitbundig feest, in Landgoed de Biestheuvel kan het allemaal. Er zijn verschillende zalen aanwezig, op deze manier is er voor ieder wat wils. Zoek je de intimiteit van een bruin café? Of wil je juist een grote zaal met een mooie Spaanse binnenplaats? In de Biestheuvel zijn verschillende zalen met ieder een eigen stijl, die je ook nog eens naar je hand kunt zetten.
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Door met accessoires en aankleding te werken, kan de zaal tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de academielaan in Tilburg betekent feest tot in de late uurtjes. Zaal huren Tilburg. Zaal inrichten in thema of stijl. Eigen entree en toiletten. Eigen muziekkeuze met professionele dj-set. Hapjes naar keuze. Drank naar keuze.
Huren zonder catering Grand Cafe Reeshof.
Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan. Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest.
Zaal huren Tilburg zaal de Commandeur De Commanderie.
De mobiele wanden zorgen ervoor dat de ruimte verkleind kan worden, zodat ook kleinere groepen een prettige en intieme sfeer beleven. Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen, uitgaande van een theateropstelling. Een zaal met eigen faciliteiten. Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken.

Contacteer ons