zaal huren tilburg eigen drank
Bijzondere feestzalen Tilburg DNLS.nl.
Tilburg heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zaalverhuur Tilburg Voor iedere gelegenheid.
Het aanbod is veelzijdig en zo is er dus voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant om de zoekresultaten te verfijnen naar uw wensen. Zaalverhuur in Tilburg, laat u verrassen door de bijzondere locaties!
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
The Party Factory Lelystad. Huize Eigen Wijze. Hotel restaurant t Heerenlogement. Logies De Tabaksplant. t Zand Maarssen Congrescentrum. Sport Nu Westerland. Paul en Avis. The Party Factory Udenhout. N9NE Beer, food wine. The Party Factory Almere. Fort bij Vijfhuizen Genieloods. Zaal de Mulderije.
Huren zonder catering Grand Cafe Reeshof.
Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Zaalverhuur Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
Wil je graag een fijne zaal huren in de omgeving van Tilburg? Of het nu voor een vergadering is of juist een uitbundig feest, in Landgoed de Biestheuvel kan het allemaal. Er zijn verschillende zalen aanwezig, op deze manier is er voor ieder wat wils. Zoek je de intimiteit van een bruin café? Of wil je juist een grote zaal met een mooie Spaanse binnenplaats? In de Biestheuvel zijn verschillende zalen met ieder een eigen stijl, die je ook nog eens naar je hand kunt zetten.
zaalverhuur-info.nl.
Waar kan ik een zaaltje huren? Locatie zonder catering Zuid-Holland / Utrecht? Zaalverhuur, eigen catering in omgeving Barneveld? Goedkope, kleine, hippe locatie met eigen catering? Zaal omgeving Tilburg 120 pers. Zaalverhuur in Amsterdam met tuin of terras en eigen catering mogelijk. Kale zaalhuur gezocht voor Feestje. Kale zaalhuur met eigen drank en catering omgeving Eindhoven?
Zaal huren Tilburg zaal de Commandeur De Commanderie.
De mobiele wanden zorgen ervoor dat de ruimte verkleind kan worden, zodat ook kleinere groepen een prettige en intieme sfeer beleven. Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen, uitgaande van een theateropstelling. Een zaal met eigen faciliteiten. Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken.
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Door met accessoires en aankleding te werken, kan de zaal tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de academielaan in Tilburg betekent feest tot in de late uurtjes. Zaal huren Tilburg. Zaal inrichten in thema of stijl. Eigen entree en toiletten. Eigen muziekkeuze met professionele dj-set. Hapjes naar keuze. Drank naar keuze.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan. Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest.

Contacteer ons