goedkope feestzaal rotterdam
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Bel 06-41992353 voor meer informatie of lees hier meer informatie. Diamond Plaza Dé feestzaal van Rotterdam! Voor UW bruiloft, verloving, henna, verjaardag, besnijdenis, babyshower en meer tot 1000 personen, een droom locatie nodig? Dan bent U bij ons aan het juiste adres!
Dance Party club Regina. Dance Party Club Regina.
3043 JD Rotterdam. maandag t/m vrijdag 12.00 20.00 uur. 010 262 0 464. Dance party club regina. Dance Party Club Regina is de perfecte locatie voor al uw feestelijkheden. Of het nu gaat om uw bruilofteen, jubileum of een receptie?
Home Centrum Djoj Rotterdam.
Bel ons op werkdagen voor een afspraak op 010-2850236 en vraag naar Peter Elshof of Lia Hartman. Hier kunt u ons vinden! Centrum Djoj is met zijn locaties voor sessieruimte en zaalverhuur gevestigd in Rotterdam, wijk Hillegersberg. zie ook agenda linksboven.
Partycentrum Flamingo Hoogvliet Feestlocatie en zaalverhuur Rotterdam Dordrecht Spijkenisse.
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op! 3192 BM Hoogvliet. Tel: 010 416 3320. Volgt u ons al? Blijf altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt bij Partycentrum Flamingo. 2018 All rights reserved Flamingo Hoogvliet Rotterdam.
Feestzaal in Rotterdam? Alle feestzalen in Rotterdam vind je op DNLS.
Ook kunt u kiezen voor feestzaal in een boerderij of partycentrum. U heeft op DNLS dus snel een feestzaal in Rotterdam gevonden voor uw feest. Bekijk alle locaties en vraag direct informatie op bij de feestzaal van uw keuze. Een feestzaal in Rotterdam is snel gevonden op DNLS.
Trouwen, feesten vergaderen Het Koetshuis Trouwlocatie, Feestlocatie, Vergaderlocatie.
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Voordelig een zaal huren? Dat kan als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren. De aard van uw activiteit en/of doelstellingen mag niet strijdig zijn met de sociale, culturele en maatschappelijke doelstellingen die het Nivon nastreeft. Nivon Rotterdam verhuurt geen zalen voor particuliere feestjes of partijen.
Evenementenlocatie Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Ook voor andere familie-evenementen zoals grote recepties, verjaardagen en bijzondere condoleances is de ruimte zeer passend. Lunchen aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Van woensdag tot en met zondag zijn wij geopend voor de lunch van 1100: t/m 1600: uur.
Congres en Partycentrum Park de Heerlijkheid 06-2607638 Zaalfaciliteiten. Park de Heerlijkheid.
In Park de Heerlijkheid zijn vier zalen die naar wens ingericht worden; uiteenlopend van een vergaderzaal voor 15 personen tot een multifunctionele zaal voor 800 personen. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele tafels en stoelen, daglicht en airconditioning. Of het nu om een vergadering, congres, feestavond, diner of bruiloft gaat, wij organiseren het graag met en voor u.

Contacteer ons