partycentrum den haag
Mooie locatie voor uw feesten en partijen Onder Ons Delft Westland.
Partycentrum Onder Ons is uniek gelegen in Delft en goed bereikbaar voor het gehele Westland. Het ligt vlakbij Den Haag, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier en Nootdorp maar ook als u wat verder weg woont, zijn wij gemakkelijk te bereiken.
Heerlijk Steengrillen in Den Haag t Oude Gemaal.
Mijn favoriete locatie in Den Haag! De receptie van onze bruiloft hebben we gehouden bij t Oude Gemaal en we zijn heel blij met alle reacties die we van vrienden en familie gekregen hebben. Alles was top geregeld en we hoefden ons helemaal nergens zorgen over te maken.
Partycentrum Den Haag Hoeve Kromwijk.
Eten en Drinken. Zakelijk en partijen. Partycentrum Den Haag. H et partycentrum in de omgeving van Den Haag! Hoeve Kromwijk is hét Partycentrum in de omgeving van Den Haag. Hoeve Kromwijk biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van andere partycentrums.
You are being redirected.
Partycentrum trouwen De Noviteit Catering Westland Den Haag trouwzaal trouwen westland.
De" Noviteit" Party en Congrescentrum in Monster met een vloeroppervlakte van 1250m. Naast een aantal vergaderruimten zijn er zalen, welke plaats bieden aan gezelschappen tot ongeveer 250 gasten. De" Noviteit" is zeer geschikt voor grote congressen, maar ook voor een feest, een goed diner, maar ook voor een kopje koffie overdag of een lunch.
Partycentrum in Den Haag Vergelijk alle partycentra op DNLS.nl.
Wellicht ook interessant voor u? Alle partycentra in Amersfoort. Over deze pagina. Een partycentrum als locatie voor een evenement of vergadering in Den Haag? De mooiste partycentra als locatie voor een evenement of vergadering in Den Haag vindt u op De Nationale Locatie Site.
Zaalverhuur Den Haag Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Den Haag wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 1 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij.
Opera Zalencentrum.
Deze ruimte is voor spam beveiliging a.u.b. Toets twee cijfers in Voorbeeld: 12. Deze ruimte is voor spam beveiliging a.u.b. 2525 KH Den Haag. Tel: 31 0 70 4451110. Like ons op Facebook! Copyright 2018 Zalencentrum Opera All Rights Reserved.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons