partycentrum rotterdam

Evenementen in rotterdam Partycentrum Sunrise. Geen evenementen in rotterdam. Vind je evenement. Geselecteerd op datum. Een van de grootste paardensport evenementen van N. The Living Village Festival. The Living Village Festival is a benefit festival. Een van de grootste paardensport evenementen van N.
Jansen Partycentrum in Rotterdam Feestzaal huren.
Jansen Partycentrum in Rotterdam. Een bruiloftfeest, besnijdenisfeest, verjaardagfeest, koffietafelof andere evenement. Hoe dan ook een feestelijke zaal hoort erbij.Partycentrum Jansen is daarbij de plek bij uitstek voor dit soortfeesten, wij beschikken over een gezellige en intieme feestzaal. Binnenkort is het zover, u bent een feest aan het voorbereiden.
Welkom bij Partycentrum Nabat Partycentrum Nabat.
NAAR DE ZAAL. 5846 AB, Ledeacker. Phone: 31 0 6 55 85 78 42. NAAR DE ZAAL. 2015 PARTYCENTRUM NABAT VLAARDINGEN-LEDEACKER. ALL RIGHTS RESERVED. Voor al uw vragen, ideeën en opmerkingen kunt u ons via onderstaand gemakkelijk een email versturen.
Diva Party Centre Rotterdam.
Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes! Diva Party Centre is één van de mooiste partycentra in Rotterdam en omstreken en kenmerkt zich zich door haar bijzondere thematische karakter; klein of grootschalig, warm, exclusief en een eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan.
Pompgebouw de Esch Rotterdam Vergaderen, trouwen, kantoorruimtes, feetsen en partijen in Rotterdam.
Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam. De Paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven, een bijzondere combinatie van moderne historie. Daarnaast zijn er 3 vergaderzalen, kantoorruimten, een Sportzaal en Meetingpoint de Pomp.
Congres en Partycentrum Park de Heerlijkheid 06-2607638 Zaalfaciliteiten. Park de Heerlijkheid.
Alle zalen zijn voorzien van comfortabele tafels en stoelen, daglicht en airconditioning. Of het nu om een vergadering, congres, feestavond, diner of bruiloft gaat, wij organiseren het graag met en voor u. Neem contact op via het contactformulier, mail naar info@parkdeheerlijkheid.nl of bel naar 010-8104024 of 06-26078638.
Partycentrum Het Boegbeeld Rotterdams welvaren.
Partycentrum Het Boegbeeld. 3024 EC rotterdam. naar de resultaten. Partycentrum Het Boegbeeld. Congres / vergadercentum Party / evenementenlocatie Restaurant / bar Partyschip Museum Industriële locatie. Partycentrum Het Boegbeeld is gevestigd op de historische werf Rotterdams Welvaren en vindt u aan de Nieuwe Maas ter hoogte van Delfshaven.
Zalencentrum SUNRISE Rotterdam.
Home: Lommerrijk.
Shannen en Quint van Scheijen, 26 mei 2017. Afgelopen maandag was de MKB Borrel bij Lommerrijk in samenwerking met Rabobak Rotterdam. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag op deze unieke locatie en wat leuk dat onze gasten ook een boottochtje konden maken.

Contacteer ons