warm en koud buffet aan huis
Buffet catering: warm of koud buffet op locatie bestellen.
Laat uw buffet aan huis bezorgen. Wij regelen dat zowel de koude als de warme gerechten op de juiste temperatuur zijn voor uw feest of evenement. Bij cateraar Willem de Boer vindt u geen standaard buffetten, omdat wij elk buffet volledig op maat maken. Maak uw keuze uit de vele honderden gerechten die we voor u kunnen bereiden. U maakt het zo luxe als u zelf wilt met een koud-warm buffet: bel met een van onze cateringspecialisten om een menu samen te stellen met bijvoorbeeld frisse salades en smakelijke vlees, vis en vegetarische schotels. Kies zelf een thema of een internationale keuken als basis voor de verschillende gerechten op het buffet. Bespreek uw wensen met ons. Kiest u voor lekkere maar eenvoudige gerechten of houdt uw gezelschap van een luxueuzer tintje? Voor elk gezelschap kan cateraar Willem de Boer een heerlijk buffet samenstellen; of u nu met tien personen wilt eten of meer dan honderd. Wij zorgen dat de gerechten u op de juiste temperatuur bereiken koud of juist warm, afhankelijk van het gerecht.
Catering warme en koude buffetten overijssel Catering en partyservice van Dam.
BUFFET GROOT SALLAND 2095, per persoon. Vanaf 20 personen: 2095, per persoon. Voor 10 19 personen: 2295, per persoon. Rundvleessalade van het huis. Italiaanse pastasalade met champignons en knoflook. Frisse Sallandse salade van knapperige slasoorten met apart geserveerde toppings van o.a.
Marcel Hoonhorst Keuzebuffetten.
Er zijn 3 keuzebuffetten: Buffet A, Buffet B en Buffet C. Deze pakketten zijn uit te breiden met een kinderpakket, pizzapan, vegetarisch pakket of extra groentes en fruit. Ook te bestellen inclusief drinken bier, fris, wijn en sapjes met gebruik van ons glaswerk. Alle pakketten zijn inclusief stokbrood met kruidenboter. Bij deze buffetten adviseren wij u de volgende aantallen salades en vlees te kiezen.: van 10 t/m 25 personen: 2 á 3 salades en 4 á 5 soorten vlees. van 26 t/m 50 personen: 3 á 4 salades en 4, 5 of 6 soorten vlees. van 51 t/m 75 personen: 4 á 5 salades en 5, 6 of 7 soorten vlees. vanaf 75 personen: kies uw eigen samenstelling. Warme buffetten worden aangeleverd in RVS warmhoudbakken, en blijven daarin nog ongeveer 2 á 3 uur warm.
Buffetten Koud Buffet Warm Buffet.
Warm buffet koud buffet. Een lopend buffet is ideaal om uw gasten een keuze te bieden tussen verschillende gerechten. Er is voor ieder wat wils en de gasten kunnen nuttigen zoveel men wenst. Wij bieden een ruime keuze aan warme en koude buffetten. Tevens hebben wij verschillende buitenlandse warme en koude lopende buffetten in ons assortiment. Een party buffet kan volledig afgestemd worden op uw persoonlijke wensen en budget. OVERHEERLIJK WARM KOUD BUFFET. Canadese ham gearroceerd met whisky en bruine bastaard suiker met overheerlijk pittige saus. Saté van mals varkensfilet. Saté van mals varkensfilet in een huisgemaakte pinda saus verrijkt met gefrituurde uitjes. Malse kipreepjes in een huisgemaakte paprikasaus. Zalmforel Belle vue. Van het huis gepocheerde zalmforel gegarneerd met zalm kaviaar.
Refresh.
Gullegoedzak.nl Buffet Gulle" Goedzak."
Eetcafé en catering in Hellendoorn en Nijverdal. Ik hou van HOLLAND. Catering voor thuis. Buffet Gulle Goedzak. Buffet v/d chef! Home / Buffetten Voor Thuis / Buffet Gulle Goedzak. Buffet Gulle Goedzak. Het buffet bestaat uit de volgende koud warme gerechten.
Refresh.
Warme en koude buffetten van De Ambachtelijke Slager Slagerij Hemmer.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van een buffet zodat u uw gasten verrast met de lekkerste huisgemaakte kwaliteit. Wij bieden u diverse mogelijkheden aan.: Diverse broodjes warm vlees. In overleg stellen wij alles geheel naar uw wens samen. Tevens kunnen wij u ook voorzien van zowel servies en bestek.
Warm en koud buffet Joost Donders.
Tante Sus Koffie Thee. Donders exclusieve wijnen. Ander menu toevoegen. Warm en koud buffet Berkel-Enschot. Warm en koud buffet Tilburg. Warm en koud buffet Waalwijk. Koud buffet Berkel-Enschot. Koud buffet Tilburg. Koud buffet Waalwijk. Warm buffet Berkel-Enschot. Warm buffet Tilburg.

Contacteer ons