warm en koud buffet aan huis
Goedkoop Buffet aan huis bezorgd Bor Catering sinds 1928.
Een uitgebreid assortiment, lekkere en verse producten en de beste service. Of het nu gaat over de hapjes, het hoofdgerecht of de desserts, Bor catering biedt voor elke gang een goedkoop buffet thuis. Neem dus snel een kijkje op www.borcatering.nl. Jong en oud, een buffet warm of koud, kies voor Bor Catering in al zijn eenvoud! Goedkoop buffet aan huis.
Warm buffet aan huis volledig verzorgd IdeaalCatering.
Dit zijn bakken die rusten op een laagje kokend water met daaronder een wegwerpbrander die brandt op een gebruiksvriendelijke en veilige brandpasta. Wanneer u kiest voor een warm buffet aan huis van IdeaalCatering zullen borden, bestek, servetten en schalen er gratis bijgeleverd worden.
Buffet bestellen Bor catering.
Goedkope hapjes bestellen. Lopend buffet thuis. Chinees buffet thuis. Goedkoop buffet bestellen. Buffet catering aan huis. Buffet bestellen voor thuis. Belegde broodjes bestellen. Een vegetarische BBQ. Barbecue vlees bestellen. Gourmet pakketten van Bor Catering. Koud en warm buffet thuis bezorgd.
Compleet verzorgd warm koud buffet bij u thuis of op lokatie putten ermelo harderwijk voorthuizen Slagerij Tomassen.
We leveren het buffet eerder en u kunt het later zelf eenvoudig verwarmen d.m.v. bijgeleverde warmhoudbakken met gelbranders. Maak hieronder uw keuze indien van toepassing. buffet graag koud leveren. Compleet buffet bestaande uit: 500 gram vleesgerechten naar keuze, 200 gram salade p.p.
Koude/warme buffetten Friture de Koster Weert.
Ardennerpaté en peperpaté met cumberlandsaus. Gerookte ham met meloen. Maatjesharing met uitjes. Garnalen met cocktailsaus. Verse zalm met cocktailsaus. Warm vlees naar keuze. Stokbrood met kruidenboter 2050, p/p. Kipsaté met pindasaus. Varkenshaassaté met pindasaus. Vleesschotel De Köster. Varkensrollade met champignonroomsaus. Beenham met champignonroomsaus. Varkensmedaillons met champ. Gehaktballetjes in tomatensaus. Te bestellen vanaf 10 personen. Gevulde tomaat met zalm. Rauwkost witte kool of mix v/h huis. Witte rijst gekookt. Voor verse vis als extra bij een buffet prijs op aanvraag.
Catering aan huis Het Wapen van Degenkamp. Catering aan huis Het Wapen van Degenkamp.
Neem dan eens contact op met Het Wapen van Degenkamp. Al 125 jaar zijn wij een begrip in Rotterdam en omgeving en verzorgen uw catering aan huis dan ook met de lekkerste gerechten en producten zodat u daar geen omkijken naar heeft!
Refresh.
Buffetten aan huis en op locatie Braakhuis verhuur.
Buffetten aan huis en op locatie. Lekker gezond buffet. Onder de tien buffet. Braakhuis Catering Hengelo heeft een ruim aanbod in warme en koude buffetten. Denk aan specifieke buffetten met een thema, zoals een Italiaans buffet, maar ook buffetten op maat samengesteld.
Buffet bestellen online! Thuisbezorgd of op locatie Buffet Kampioen.
Een buffet van de buffetkampioen is vooral genieten. Wij leveren complete buffet pakketten aan huis voor een zorgeloos feest. Alle gerechten worden in onze eigen keuken bereidt. U hoeft alleen nog maar de producten op te warmen. We hebben een grote keuze in buffetten, met zowel vlees als visgerechten. Heeft u een vegetarische gast? Geef dit even door bij uw bestelling en wij houden daar rekening mee. Dat gaat heel eenvoudig. Wij kunnen ook voor het dessert zorgen. Heeft u een groep groter dan 25 personen dan leveren wij uw buffet warm aan. Wij voeren in de winterperiode een speciaal winter stamppottenbuffet, dit warm buffet kunt u bestellen van 1 oktober tot 1 maart. Makkelijk te bestellen, verse ingredienten, altijd aanpassingen in uw bestelling mogelijk, volledige ontzorging en thuisbezorging of op locatie. Een warm en/of koud buffet bestaat uit een groot aantal verse ingredienten, wij hebben dan ook minimaal 2 dagen nodig om uw buffet te bereiden.

Contacteer ons