zaal huren zonder consumptie
Untitled Document.
Zaal huren in de buurt van Utrecht? Welkom bij De Schulenburch! Zaal huren in de buurt van Utrecht? Welkom bij De Schulenburch!
Muziek gaat verzorgd worden DJ Marco van de Geer en Christmas Carol. Een zaal huren voor een bruiloft, verjaardag of jubileumfeest? Partycentrum De Schulenburch is de feestlocatie in Midden-Nederland. Wij zoeken graag met u naar een passende zaal en invulling voor uw feest.
zaalhuur in Overijssel De Oldemeyer.
U kunt een arrangement voor een paar uur boeken maar ook is het het mogelijk om een van de zalen te huren en zelf de catering te regelen. De kleine zaal is geschikt voor ongeveer 50 personen. Er zijn tafels met stoelen waar lekker aan gegeten kan worden.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Openhaardhout voor de buiten kachels bij de lounge tent per net 600., Barbecue huren zonder houtskool 7500, incl. Wij bieden zaal verhuur aan voor het vieren van een verjaardagsfeest of bruiloftsfeest. Zaal huur met of zonder bediening mogelijk. Wij bieden 2 mogelijkheden voor zaal verhuur.:
Horeca Zaalhuur Chaletpark Camping De Tabaksschuur.
De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar, keuken inclusief inventaris en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue.
De zalen van Herberg Vlietzigt Zaal huren Rijswijk.
Op de geluidsinstallatie kunnen we een draadloze microfoon aansluiten of uw muziek afspelen. Iedere zaal heeft meubilair wat past bij de stijl van de ruimte, het meubilair is een mix van lage en hoog meubilair, maar is geen vast meubilair.
Zalen Frans op den Bult Zalencentrum Hengelo, Oldenzaal, Enschede eo.
Selecteer een foto om de galerij in groot formaat te openen. Selecteer een zaal voor het maximaal aantal personen per opstelling. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Maximum aantal personen per opstelling. Zaalhuur: 5500, voor 4 uur. 1250, per extra uur vanaf 4 uur. Kan koffie incl. Kan thee incl. Kan water: 200., Cake: 085, per plakje. Krentenwegge: 135, per plakje. Mini muffin: 120., VGA beamer, scherm, geluidskabel: 2500., HDMI draadloze beamer, scherm, geluidskabel: 5000., Keuze van onze menukaart 1 consumptie koffie, thee, fris: 1000, p.p.
Partycentrum trouwen De Noviteit Catering Westland Den Haag trouwzaal Zaalverhuur Catering.
Ook kan er een combinatie met verschillende zalen gemaakt worden. Zelfs het geluid kan over de zalen verdeeld worden zodat de muziek in de juiste zalen gehoord kan worden. De zalen beschikken over airconditioning en moderne sfeerverlichting zodat elke zaal in de juiste sfeer gebracht kan worden.
Mogelijkheden zaalruimte The Budget HotelThe Budget Hotel.
Een grote zaal met schuifpuien naar het terras op het zuiden inclusief een grote eigen keuken voor max. Het hele restaurant van het hotel met deuren naar het grote terras op het zuiden. Met gebruik van eigen grote keuken voor max. En als je deze 2 ruimtes allebei wilt huren dan kan dat ook!

Contacteer ons