zaal huren zonder consumptie
Eigen catering voor een feest? Maak kennis met De Schulenburch. Eigen catering voor een feest? Maak kennis met De Schulenburch.
Een zaal huren bij De Schulenburch kan ook zonder catering. Het is mogelijk zelf eten en drinken te verzorgen of via een externe partner. Daarbij kunt u gebruik maken van onze professionele keuken in het hart van ons partycentrum / sportcentrum.
Zaal huren Beloofde Land.
Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres! Kleine zaal indoorspeeltuin. 3781 NG Voorthuizen.
Huren zonder catering Grand Cafe Reeshof.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Feestje geven Cafe Titus.
Je kunt zelf beslissen hoe je feest eruit gaat zien! Wil je de zaal versieren of er een themazaal van maken, met of zonder zitplaatsen, hoge/lage tafels, een dansvloer, live muziek, een dj, alles is bespreekbaar! Uiteraard zitten wel wat voorwaarden aan, die of wettelijk zijn opgelegd en die te maken hebben met onze aansprakelijkheid. Je kunt er voor kiezen om de zaal te huren.
Zaalverhuur: vind een zaal te huur voor de beste prijs.
Wil je een zaal huren voor een vergadering, congres of andere bijeenkomst? Op meetings.nl kun je makkelijk een zaal te huur vinden in jouw plaats of regio. Meetings.nl is hét online platform voor zaalverhuur. Uren zoeken naar zaalverhuur? Ben je al uren op zoek naar het ideale zalencentrum?
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest. De grote zaal leent zich uitstekend voor grote feesten van 100 tot 450 man, terwijl de kleine zaal zich juist uitstekend leent voor de kleinere feesten van 50 tot 120 man.
Horeca Zaalhuur Chaletpark Camping De Tabaksschuur.
De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar, keuken inclusief inventaris en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue.
Zaalverhuur Rotterdam DNLS.
Zaalverhuur Rotterdam, vele bijzondere locaties! Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Top vergaderruimtes in Gelderland. Over deze pagina. U bent op zoek naar zaalverhuur Rotterdam? Op deze pagina vindt u vele bijzondere locaties in Rotterdam.
Zaalhuur Wijkcentrum De Schakel.
AV faciliteiten gratis! eigen catering passend voor elk budget. Bel of mail voor de vele mogelijkheden: in overleg met u maken wij een passend voorstel. Beheerder: Lowie Heling. Beukemazaal per uur. Vragen over zaalhuur? Met of zonder catering. Bel Lowie Heling!

Contacteer ons