buffetten thuis bezorgen
Refresh.
Buffetten.
Al onze buffetten worden bij u thuis bezorgd en wij leveren altijd de borden en bestek mee. En lekker makkelijk: Wij doen de afwas! Wij bezorgen uw catering in Limmen, Heiloo, Castricum, Akersloot en Uitgeest gratis! Daarbuiten rekenen wij bezorgkosten.
Uw Slager buffetten en hapjes.
De buffetten worden vanaf 15 pers. warm bij u thuis bezorgt, ook op zondag. boven de 10 km brengen we bezorgkosten in rekening De buffetten zijn te bestellen vanaf 10 personen. Stokbrood met kruidenboter, oude kaas/pesto en heksenkaas. Olijven, zongedroogde tomaatjes en tapashapjes.
Event catering Friesland: BBQ, Lunch, Buffet en meer!
Particulier of zakelijk, kleine en grote gezelschappen; bij restaurant Leafs bent u aan het goede adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij kunnen al deze buffetten ook bij u thuis bezorgen. Kijkt u voor onze catering op www.hildenbergcatering.nl.
Buffet bestellen online! Thuisbezorgd of op locatie Buffet Kampioen.
En alles op de door u gekozen locatie, dat kan thuis zijn maar dat kan ook op kantoor of feestlocatie zijn. U hoeft niets af te wassen, dat doen wij voor u. Wij nemen alles weer vuil mee retour. Wij leveren een buffet in foodcontainers bij u af als u minder dan 25 personen heeft, dan blijft uw buffet daarin koel. Is uw gezelschap groter dan 25 personen dan blijft u buffet op temperatuur en kunt u direct beginnen met genieten. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw party volledig door ons te laten verzorgen en te cateren. Dan nemen wij alle zorg uit handen. U kunt bijvoorbeeld ook een kok bij uw buffet inhuren, hij zal dan het buffet verder voor u begeleiden. En neemt na afloop direct alles mee retour. Buffetten met Kerst. Buffetten van de buffetkampioen hebben we in diverse prijsklassen. U kiest gewoon wat bij u past. Uw gasten zullen versteld staan. Vooral tijdens de kerstdagen zijn onze buffetten gewild. we bezorgen deze kerst zelfs op 1e en 2e kerstdag om alles zo vers mogelijk bij u te bezorgen.
Buffetten in Heerde en omstreken?
Een buffet met vlees, vis en alles wat u maar wilt. Wij bieden u buffetten aan van stokbrood tot dessert; alles is mogelijk. Topslager Nooteboom zorgt er voor dat de gerechten kant-en-klaar bij u thuis bezorgd en opgezet worden. Buffetten van basis tot zeer luxe.
Buffet thuisbezorgen op elke gewenste locatie Ideaal Catering.
Buffet bezorgen bij u thuis. Wanneer u bij IdeaalCatering een buffet of barbecue bestelt, bieden wij de mogelijkheid dit bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u geen omkijken naar het transport, wat soms lastig kan zijn. Niet iedereen heeft immers een grote auto waarin alles past. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunnen wij het buffet bij u bezorgen inclusief de nodige materialen, zoals bestek en dienbladen of borden om mee te serveren. Mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Wij bezorgen dan een buffet geheel naar wens. Bezorgservice van IdeaalCatering. IdeaalCatering heeft voor elk feest, groot of klein, transportmogelijkheden. Wij begrijpen dat u zelf niet altijd de mogelijkheden hebt om alles op zijn plek te krijgen, zeker als u verhuurproducten bestelt of een groot buffet houdt. IdeaalCatering kan u hierbij helpen. Met diverse bedrijfswagens en zo nodig aanhangwagens zijn wij in staat om alles veilig en snel, gekoeld te verplaatsen. Verschillende buffetten laten bezorgen.
Buffet catering aan huis? Uitjethuis.
Ook zal de kok, gastheer of vrouw de gerechten van achter het buffet serveren en toelichten. In de meeste gevallen serveren we de buffetten ook in meerdere gangen, zodat u rustig kunt genieten van de heerlijke verse gerechten. Onze buffet catering is metname vooral geschikt voor een familiefeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest.
Catering Heiloo Akersloot Castricum Alkmaar Buffettenpaleis.
U kunt uw feest zelf samenstellen. Al 20 jaar bezorgen wij dagverse maaltijden in de gemeentes CAL, Heiloo en Alkmaar. U kunt bij ons dagelijks kiezen tussen 2 gewone en 2 vegetarische menu's. Ook heeft u beperkt de mogelijkheid, uw eigen menu samen te stellen.

Contacteer ons