koude buffetten
Koude buffetten Eeterij t hofke.
Minute to win it. Op zoek naar een lekker buffet en het mag alleen koud zijn? Dat is namelijk gemakkelijk als u niet precies weet hoe laat uw gasten trek krijgen en het kan een tijdje blijven staan. Gewoon een lekker koud buffet.
Koude Buffetten Friture De Koster Weert.
U kunt bij ons ook online bestellen via de bestellijst, we nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de bestelling door te nemen te bevestigen. Koude Schotel min. Gegarneerde huisgemaakte vleessalade 450, p/p. Koud Buffet min. Gegarneerde huisgemaakte vleessalade.
Koude Buffetten De Burg.
A la Cartemenu. Dagje uit in Langedijk. Menu Sietse Wiersma. Warm Onthaal Menu. Buffet naar Hartelust. Buffet Chefs Trots. Brunchbuffet Mona Lisa. Alle reden voor een feest. Menu Deze Week. Menu Volgende Week. Hors doeuvres voor thuis. Ambachtelijk belegde broodjes.
Erik Pinckaers.
Een uitgebreide verjaardag, een 25-jarig huwelijksfeest, een zakelijk feestje, of zomaar zin in een gezellige bijeenkomst met goede vrienden! Wij zorgen graag voor de lekkerste hapjes, fraai opgemaakte salades en complete warme en koude buffetten. Deze zijn ambachtelijk in eigen bedrijf gemaakt en met de grootste zorg samengesteld, zoals u van een keurslager mag verwachten.
Koude buffetten Culinair Creatief.
Buffetten Koude buffetten. Heerlijke buffetten voor een smakelijke lunch of diner. Vanaf 10 personen te bestellen. De standaardbuffetten kunnen uitgebreid worden naar keuze. Info over bezorgen e.d. zie onze HUISREGELS. Koude buffetten Er zijn 10 producten. Productnaam: A tot Z.
koude buffetten nuijts.
vanaf 75 personen. Koude buffetten, voor feesten van elke omvang. Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken. Scroll naar beneden om de samenstelling van de buffetten te bekijken. De buffetten De Wesch, Mheerelindje en Hoogcruts zijn speciaal voor bruiloften en grote partijen meer dan 75 personen.
Guido Veugen.
Hieronder vind u onze koude buffetten welke we speciaal aanbevelen voor meer dan 20 personen. Bekijk ook onze brochure over buffetten vanaf 20 personen. Koud buffet select naturel. Vers fruit salade. Prijs per persoon: 1195., Koud buffet select de luxe.
Traiteur Raf Loos Koude Buffetten.
Het is de bedoeling dat de gasten naar eigen smaak opscheppen, het eten nuttigen aan de in de ruimte opgestelde tafels stoelen, en indien gewenst opnieuw opscheppen. Hieronder vind u een overzicht van onze koude buffetten. Al onze buffetten worden kant klaar geleverd op schotels.
Koude buffetten voor ieder budget vanaf 5 personen wwwbrabantlandnl.
Producten Buffetten Koude buffetten. Koude buffetten voor ieder budget vanaf 5 personen. Wij hebben ons echt gespecialiseerd in de opmaak van de koude buffetten. Met trots mogen wij zeggen dat het toch een unieke werkwijze is te noemen, dat vele uurtjes in beslag heeft genomen om het in de vingers te krijgen.

Contacteer ons