zaaltje huren zonder bediening
Huur onze unieke locatie.
Verjaardag of feestje, maar het huis is te klein, of geen zin in de rommel? Wij verhuren onze monumentale schuur. Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden.
Feestje? De Blokhut.
Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten. Feestjes bij De Blokhut. Feest arrangement nr. Feest arrangement nr. Feest arrangement nr. Oude Nijkerkerweg 19. Werken bij De Blokhut? Op dit moment zijn de volgende vacatures beschikbaar. Bediening medewerker terras m/v.
De Zoete Inval Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
Die kunt u huren voor een feestje met of zonder catering! Bijvoorbeeld voor uw familiedag/reünie, vergadering, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje en kraamfeestje. Ook is het zelfbedienings terras in het biggenhok de hele zomer geopend voor een lekker bakje koffie/thee, frisdrank of een boerderij-ijsje.
Zaalverhuur: vind een zaal te huur voor de beste prijs.
Wil je een zaal huren voor een vergadering, congres of andere bijeenkomst? Op meetings.nl kun je makkelijk een zaal te huur vinden in jouw plaats of regio. Meetings.nl is hét online platform voor zaalverhuur. Uren zoeken naar zaalverhuur? Ben je al uren op zoek naar het ideale zalencentrum?
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.
Horeca Zaalhuur Chaletpark Camping De Tabaksschuur.
De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.Het is een gezellige ruimte met bar, keuken inclusief inventaris en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Zonder verplichte catering? De grootste locatiezoeker, levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie. Zij is dol op de Indische keuken. Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden, kwam ze met dit idee.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
photobooth huren voor fotostrips en video boodschappen Fotoshots4u is de photobooth videobooth voor uw bruiloft, feesten en evenementen, deze unieke photobooth zuil wordt op locatie geplaatst en wij zorgen ervoor dat u en uw gasten de leukste foto's' en video's' kunnen maken.

Contacteer ons