zaalverhuur heerlen
Zaal De Admiraal.
De zaal is apart bereikbaar en heeft een eigen garderobe. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement. Dinsdag van 11.00 tot 15.00 uur. Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Zaal / kegelbaan / bar uitsluitend op afspraak. De Admiraal Heerlerbaan 107 6418 CB Heerlen.
Cultureel Hart van Parkstad Cultuurhuis Heerlen.
di 10 okt / 20.30 uur. 10 jaar Heerlen Jazzt Stichting Heerlen Jazz presenteert. vr 13 okt / 20.30 uur. Gypsy Night Tabor afterparty met dj Janusch Magic Music Night. za 14 okt / 20.30 uur. Indian Night Magic Music Night.
Zaalverhuur en partycentra regio Heerlen Kies hier uw feestlocatie uit regio Heerlen.
Locatie: Heerlen Uitgaan Zaalverhuur en partycentra. Zaalverhuur en partycentra regio Heerlen. In de omgeving Heerlen bevinden zich 27 Zaalverhuur en partycentra. De Zaalverhuur en partycentra zijn te vinden in de plaatsen Amstenrade, Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Hulsberg, Klimmen, Landgraaf, Scheulder, Schimmert en Schinnen.
Uw feestlocatie in Heerlen én Parkstad. In den Hof.
Feesterij De Graanschuur. U bent op zoek naar een feestlocatie, een feestzaal in Heerlen? Onze feestlocatie, feestzaal bij uitstek, feesterij De Graanschuur is de perfecte feestlocatie voor uw feest. Onze graanschuur is een unieke en bijzondere feestlocatie die ruimte biedt voor feesten van 20 200 personen.
catering aan huis.
zaal huren zonder consumptie. zaal huren tilburg eigen drank. catering aan huis. Catering Heerlijk aan Huis. About Heerlijk aan Huis. Heerlijk aan Huis is in Wageningen en Bennekom. ook beschikbaar voor catering aan huis of bedrijf de maaltijden en bijgerechten, al dan niet enigszins aangepast, zoals die op de website beschreven staan, we verzorgen geen hapjes.
SCHUNCK SCHUNCK Film Filmhuis Heerlen De Spiegel.
Daarnaast organiseert filmhuis De Spiegel met regelmaat retrospectieven over belangrijke regisseurs uit de filmgeschiedenis en filmfestivals voor jong en oud: op het gebied van de tekenfilm, de literaire film, het historisch drama, de architectuurfilm, artfilm, noem maar op. In de intieme sfeer van de kleine filmzaal op niveau 5 komt elk verhaal tot leven, met voor én na elke film en in elke filmpauze dat mooie, weidse uitzicht over Heerlen. Interesse in zaalverhuur?
Bijzondere feestzalen Heerlen DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij n of meerdere feestzalen in Heerlen een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Heerlen.
Zaalverhuur in Heerlen nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Heerlen. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Heerlen? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaalverhuur Swing-inn.
Op zoek naar een locatie voor uw vergaderingen? Midden in het centrum van Heerlen ligt Swing-inn. Waar er s avonds flink wordt gedanst, heeft het danscentrum overdag twee zalen beschikbaar met een capaciteit van 50 tot 200 personen per zaal.

Contacteer ons